Logowanie/Rejestracja

Gdzie kupić?

Szukaj książek


Szukaj treści



Czat
Jako niezalogowany oblicz: 3-4:

Ostatnio odwiedzający
♂rafar ()
♀edyta ()
oraz 789 niezalogowanych...
Zaprzyjaźnione serwisy
|
Jadłonomia: Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Przeczytana
Posiadana
Ulubiona

Jadłonomia: Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan



Autor Marta Dymek
Dodane przez ♀silverraven ()
Forma esej/eseje
Gatunek hobby
Rok pierwszego wydania 2014
Rok pierwszego wydania w Polsce 2014
Tagi brak
Pokaż podobne

Od wydawcy

Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni wegetariańskiej.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek - znanej z programu "Dzień dobry TVN" autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

W "Kuchni roślinnej" znajdziecie ponad 150 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące czipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy oraz dla tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

[Dwie Siostry, 2014]
Dodaj notatkę od wydawcy

Opinie i recenzje

W tej chwili nie jest dodana żadna recenzja. Może dodasz pierwszą?
Dodaj recenzję

Cytaty

W tej chwili jest dodany żaden cytat
Dodaj cytat

Powiązania

Brak powiązań z zewnętrznymi stronami.
Dodaj powiązanie

Komentarze

W tej chwili jest dodany żaden komentarz
Dodaj komentarz